Suna-ne direct: +4021-371-20-63
Bucuresti, Str. Fizicienilor, nr. 38, Vezi pe harta

Afla mai multe Despre Noi

HOTEL TACO

Amplasat in Municipiul Bucuresti, astfel incat sa va bucurati de ritmul si magia Capitalei, Hotel Taco este un reper nou al orasului, ce va ofera cazare in cele mai selecte conditii, beneficiind de toate standardele europene. Dispunem de 14 camere, 7 single si 7 duble, complet mobilate si utilate, precum si o paleta de servicii si facilitati mai mult decat bogata: receptie 24/7, terasa camere, camera nefumatori, camera fumatori, camera bagaje, grup sanitar individual, televizor LCD, aer conditionat, internet wireless, minibar - room service, spalatorie, curatatorie chimica, servicii de calcat imbracaminte, fax, copiator, servicii de vanzari bilete, parcare clienti.

La HOTEL TACO veti beneficia de o atmosfera discreta si eleganta in care relaxarea este garantata. Va asteptam!

Va astept cu caldura sa pasiti pragul nostru, sa va bucurati de ospitalitatea si generozitatea noastra si a serviciilor Hotelului Taco.

Macarie Marius, Hotel Manager

Fa o rezevare

Trimite-ne un mesaj continand tipul camerei pe care o doresti, data cazarii si numarul de nopti pe care ai dori sa le petreci la Hotel Taco, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Informatii